maanantai 10. lokakuuta 2016

Enkelikortteja ja viestejä

Tänään haluan tälle lokakuun kymmenennelle päivällä ottaa pari enkelikorttia tai tässä tapauksessa tuli nyt keijukortit ja vetoviman lain kortit antamaan teille vahvistusta, rakkaat blogini lukijat. Mikä tällä hetkellä on asia, johon voisi kiinnittää huomiota ja mistä saa voimaa syksyn pimeyteen.

Nämä kuvat ovat Keiju-korteista.

Nyt olisi aika luottaa - päästää irti ja luottaa, että virta kuljettaa ja elämä vie eteenpäin - voit päästää huolistasi ja jättää ne enkeleille, pyytää apua enkeleiltä. Aina ei tarvitse pitää kaikkia lankoja käsissään ja kontrolloida miten asiat sujuu - on hyvä keskittyä siihen hyvään mitä haluat saavuttaa ja luottaa sen onnistumiseen ja huomaat miten energeettisesti asiat muuttuvat. Muistathan, että aina pitää ensin mielessään visioida haaveensa ennenkuin se voi konkretisoitua.

Nyt syksyllä on ihana aikaa lähteä ulos, tuulettaa ajatuksiaan, ihan kirjaimellisesti. Lähde syksyiseen metsään tai rannalle kävelemään, jätä huolet mielestäsi ja anna tuulen tuivertaa kasvojasi ja tuoda viestiä sinulle. Huomioi hengityksesi, kehosi ja mielesi. Älä vain kävele pää täynnä ajatuksia huomaamatta mihin astut vaan koita olla läsnä hetkessä - huomaa pikkulinnut ja puiden kaunis väritys. Nyt on hyvä hetki hiljentyä ja antaa ajatuksilleen raitista ilmaa, uusia tuulia, herkkyyttä sielulle. Istahtaa vaikka meren rannalle:  luoda katse ulapalle ja tyhjentää mielensä, hiljentää se egon jatkuva pulina, antaa alitajunnan vaeltaa vapaasti, tuntea onnellisuuden liikahdus mielessään. Metsässä on hyvä luonnon keskellä viettää muutama meditatiivinen hetki vaikka silmät kiinni meditoiden. 

Nyt on myös hyvä hetki tehdä meditoinnin lisäksi harjoituksia keholle - ei mitään hirveetä rääkkiä verenmaku suussa vaan lempeästi (!) rauhallisesti ohjata eteenpäin, venytellä kehoaan. Anna syksyisen energian vaikuttaa mieleesi rauhoittavasti.

Entä mitä vedät puoleesi tällä  hetkellä? Elämme muutenkin nyt nopeaa aikaa, aika kuljee nopeammin kuin aikaisemmin -  mistä lie johtuu: onko aikamme muuttumassa vai tuntuuko se vain lyhyemmältä?  Jostain luin joskus kuinka ranskalainen filosofi Paul Janet on vuonna 1877 selittänyt elämän pituuden suhdetta niin, että se oma siihen asti eletty elämämme vaikuttaa siihen, miten koemme ajan kulun; eli että kun 10-vuotias poika kokee yhden vuoden elämässään kymmenesosana koko senastisesta elämästään niin vastaavasti 50-vuotiaalle miehelle yksi vuosi vastaakin enää yhtä viideskymmenesosaa. No, kaikki on suhteellista, kuten sanotaan. Väitänpä silti, että aika tässä avaruusakselissa kulkee erilailla tänä päivänä kuin vaikka 10 tai 20v. sitten. Aika on muuttunut. Elämän sykli on kiihtynyt. Tai sitten maapallo vain pyörii nopeammin.

Nämä kortit onvat viestejä siitä mitä vedät puoleesi.
Näiden merkitys on moninainen. Ensinnäkin, muista, että Sinä itse luot todellisuutesi!  Sen miten  ja missä elät, mitä haluat kokea. Joko tiedät mikä on elämäntehtäväsi? Yksi suurimmista haasteista elämässä on löytää oma elämäntehtävänsä; tuntea ja tiedostaa mitä sydämessään halajaa, mikä tekee onnelliseksi. Se, että tekee töitä joka päivä paikassa, joka tekee sielun ja kehon sairaaksi, ei tee kenellekään hyvää. Olisi hyvä päästä sellaisesta tilanteesta pois. Olla itselleen armollinen. Vedät puoleesi asioita, joihin keskityt. Mieti mitä haluat saavuttaa  tai kokea ja vedät sellaisia asioita enemmän puoleesi. Sinä voit valita - niin kummalta kuin se kuulostaakin - mitä vedät puoleesi, minkälaisessa maailmassa haluat elää, miten maailma näyttäytyy Sinulle. Näetkö sen kauniit puolet ja monet mahdollisuudet vai täytätkö ajatuksesi pahoilla ikävillä masentavilla ajatuksilla. Ajatuksillasi on mahtava voima. Suurempi kuin mahtava! Sitä ei vain aina käsitä. Eli niinpä saat sen mitä syvällä sydämessäsi haluat, mihin keskität kaiken intuitiosi ja halusi sinut johdattaa - ja väistämättä jossain kohtaa vetovoiman laki tuo sen Sinulle. Siksi ei turhaan sanota, että varo mitä toivot - se saatttaa toteutua. Toivon Ihanaa päivää sinulle rakas blogini lukija. Enkeleitä päivääsi! Luota itseesi. Iloitse tästä kuulaasta syyspäivästä. Nauti siitä, että olet elossa ja kokemassa kaiken mitä päivä tuo tullessaan.

Ja jos haluat jättää kommentin miten tämä puhutteli sinua, olisin siitä iloinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.