perjantai 3. helmikuuta 2017

Työpöydän baguaa

Työpöytä on mulla ainakin aika luonnollisesti rakentunut pitkälti baguan ja sen elementtien mukaan. Ei mitenkään orjallisesti ja joskus tulee tehtyä kompromisseja - pääasia, että homma toimii ja energia tuntuu hyvältä. Esimerkiksi olisin halunnut pöydän niin, että on tuki/seinä/vuori takana ja kuitenkin näen ulos. Pöytä on nyt kuitenkin niin, että näen ikkunasta ulos. Tykkään kun ulos katsoessa näkee tosiaan kauas, ei ole mitään taloa vastapäätä ja puutkin alempana, joten sikäli toteutuu tuo fenix-lintu ajatus: että katsot kaukaisuuteen, näet kauas ja ajatus saa levätä maisemassa.

Työpöytä itsessään on tukevaa, jykevää puuta. Ei mikään hepponen eikä varsinkaan lasia (joskus niitäkin vielä näkee). Intuitiivisesti katsottuna vasemmassa yläkulmassa on vauraus (4) nurkka. Seinä on dollarin vihreä, ajattelin josko vielä hommaan rahapuun - katsotaan nyt. Lisäksi pöydällä on aina vähän pelimerkkejä ja vaurautta voi kuvastaa myös vaikka kuppi kultaa.

Työpöydän etualalla ykkösen alueella - on tietsikka ja maailmankartta alustana, jossa paljon luonnollisesti vettä, eli sinistä eli uusia alkuja. Kutosen alueella ja vähän luovuudessakin (7) on mulla noi ihanat enkelikortit (niitä on niin paljon) eli auttavat ystävät, enkelit. Kaikki kkuvan enkelikortit on omassa käytössä, teen myös enkelikorttitulkintoja (ja myyn kortteja). Noi kortit on kyllä niin ihania kaikki. Mahtuu sinne sydän paperipainokin ja pari punaista ruusuakin rakkauden/parisuhteen symboliksi.

Mulla on nyt 9 - eli maineen kohdalla Juha Dansonin tekemä uniikki lasiveistos, jossa lukee yksi tietty mulle upotettu teksti fengshui -asiakkaisiin liittyen. Olen siitä kiitollinen ja tykkään siitä edelleen.

Niin ja onhan siinä vaurausalueella muuten myös metallinen enkelirasia. johon voi laittaa kolikoita. Otin sen viime keväänä käyttöön, kun aloin myymään tyyliin kaikkea mikä irti lähti. Ja myytävien lisäksi jäi lahjoitettavaksikin vielä kassikaupalla. Nyt on paljon kevyempi olo. No, ainakin tuossa suhteessa. En ole kolikoita laskenut (enkä vielä laskekaan) enkä vielä avaa sitä, koska vielä riittää realisoitavaa tavaraa - vasta sitten, kun se projekti on ohi. Sitten me tehdään jotain kivaa yhdessä! Ajatuksena minusta on kiva katsoa miten paljon sai kasaan tavaroista joille ei ollut käyttöä - jos ne olisi pikkuhiljaa kadonneet kukkaroon, ei niitä  enää näkyisi missään. Nyt kaikki on enkelten suojauksessa. Suosittelen!

Mun pöydällä on tosiaan myös enkelikorttien lisäksi Tarot -kortteja ja tietysti ihanat I Ching kortit myös. Ne on mulla ollu muuten jo vuodesta 2002! (Olin kirjoittanut nimen ja vuosiluvun kanteen) ja ne on myös käytössä. Mä opiskelin viime keväänä vähän tuota I Chingiä lisää - se on ihan valtavan mielenkiintoista ja siihen liittyy niin koko elämä kaikkine kirjoineen.

Minkälainen sinun työpöytäsi on? Haluatko kommentoida? Jos tykkäsit tästä artikkelista, jaa se ihmeessä.  Kiitos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.