lauantai 28. tammikuuta 2017

pieniä yksityiskohtia

Kodin sisustaminen on aina kivaa puuhaa, minusta ainakin. Tykkään laittaa pieniä yksityiskohtia ja hauskoja pikku juttuja sinne tänne. Niistä tulee kaikista hyvä mieli aina kun ne näkee. Toki mietin myös fengshuin näkökulmasta miten kotia sisustan.

Tässä esimerkiksi nämä ihanat pikku tontut pääsi astiakaappiin kurkkimaan. Eihän astioiden tarvitse siellä kaapissa jäykkänä pönöttää - voihan siellä olla jotain iloa silmälle aina, kun kaapin avaa - astioiden lisäksi. Taitaa muuten olla vielä luovuuden (7) alueella tuo vitriinikaappi, joten jotain hauskaahan sinne oli laitettava!

Nämä pikku peikot puolestaan pääsi keittiökirjojen viereen, niillä on siinä ihan oma pikku pesänsä, Kurpitsavuorella. Niiden oven yläpuolella majailee sininen jättilukki, joka suojelee peikkoja (koska ne heittelee sille aina tähteitä) ja se on kutonut kauniin auringon valossa tähtien lailla sädehtivän verkkonsa  peikkojen oven suulle. Ja jos peikot löytää vuoren uumenista jalokiviä, ne voi ripustaa auringon kanssa kilpaa loistamaan.

Sitten on tämä, mun ihana pariskunta. Se symboloi sitä rakkautta, yhdessäoloa ja noh- rakkautta. Oih, mä olen vaan niin aina tykännyt tästä patsaasta.

... ja nyt se onneton meni hajoomaan - no, niin joskus niille rakkauksillekin käy. Meni katki poikki kaput. Ei voi enää liimata - tai voi, muttei se ole enää samanlainen. Se on kai vähän kuin jos suhteeseen tulee joku iso särö, se luottamus on pitkäksi aikaa mennyt vaikka mitä tekisit - siinä ei auta kukat selän takana, jos ei sydän puhu rakkauden kieltä. Eli tämä ihan vaan muistutuksena, että pitää osata luovuttaa. Ainakin niistä rikki menneistä esineistä. Se on sitä luopumista. Ja kasvua.

Jos tykkäsit tästtä, jaa ihmeessä eteenpäin. Ja jos haluat kommentoida tai kertoa oman mielipiteesi kodin yksityiskohtiin, olisin iloinen siitäkin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.