sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Anna enkeleiden johdattaa Sinua

Monestiko mietit ja pähkäilet miksi jokin asia junnaa paikallaan, miksei mitään tapahdu. Haluaisit vaikka vaihtaa työpaikkaa, mutta et luota kuitenkaan maailmankaikkeuden hyvyyteen ja siihen, että nyt olisi sinun vuoro saada jotain parempaa.

Suosittelen, että teet päätöksen. Päätä ensin mitä haluat. Mitä sinä  ihan oikeasti haluat? Minkälaista elämää haluaisit elää? Mikä on toiveesi? Eli jos vaikka haluat matkustaa Barcelonaan, voit vain toivoa sitä ja jättää asian sikseen, mutta jos todella haluat sitä - tee (!) jotain asialle! Älä anna sellaisten seikkojen - kuin "ei ole rahaa" ttai "ei ole lomaa" tms - vaikuttaa siihen, että luot masentunutta ja negatiivista energiaa ympärillesi. Pyydä enkelten apua. Anna enkelten auttaa. Ja ole valmis ottamaan ihmeelliset sattumukset vastaan.

Ja sillä, että sanon, että tee jotain tarkoitan sitä, että asiaa voi silti alkaa jo suunnittelmaan: voit alkaa katsomaan matkoja, mietttiä milloin olisi kiva lähteä, missä hotellissa haluaisi/te olla, mitä siellä paikan päällä tehdä, mitä nähtävyyksiä nähdä. Eli tee ensimmäinen siirto niin, että uskot siihen itse. Luot silloin sitä hyvää energiaa sen asian ympärille. Joka kerta, kun mietit, että äh, ei tästä mitään tule, se on kuin menisit kaksi metriä taaksepäin jokaista eteenpäin mentyä metriä kohden. Mattto vedetään jalkojen alta.

Unohda sellaiset lauseet kuin "ei minulla ole rahaa siihen" tai "en saa lomaa silloin kuitenkaan" tai "olen liian vanha muuttumaan" tai "he ottavat jonkun toisen kuitenkin" tai .... - ne ovat uskomuksia, jotka tulevat syvältä alitajunnastasi ja niiden takoituskin on pitää sinut aisoissa, mukavuusalueen sisäpuolella; ettet vain uskaltaisi levittää siipiäsi ja lähteä lentoon. Mutta juuri se sinun pitää uskaltaa tehdä! Kun saat sellaisen ajatuksen, tunteet, joka tuntuu oikealta - luota siihen. Uskalla ottaa se johdatuksena.

Se vaatii paljon uskallusta ja uskoa. Luottamusta.

Ole avoin omalle elämäntehtävällesi. Meillä jokaisella on oma tärkeä tehtävä elämässä; se pitää vain löytää. Voit pyytää enkeleiltä apua siihenkin; hiljentyä ja sanoa mielessäsi miten olet avoin ottamaan selvää siitä mikä on elämäntehtäväsi. Ja anna tuntemusten tulla mieleesi. Tai ota yhteys korkeampaan minääsi. Universumi kyllä johdattaa sinua eteenpäin, meillä on jokaisella vapaa tahto ja itse pitää ottaa se ensimmäinen askel. Välttämätttä se työ mitä nyt teet, ei ehkä ole se mikä tekee onnelliseksi tai missä annat ja saat eniten - ehkä se onkin jotain ihan muuta?

Enkelit haluavat auttaa sinua elämään omaa elämääsi. Koko Universumi haluaa autttaa sinua. Sinun täytyy myös itse tehdä oma osasi. Mieti mihin kulutat aikasi. Miten käytät vapaa-aikasi. Istutko tv:n ääressä turruttamassa kaikki aistit ja ajatukset vai haluaisitko tehdä jotain mielekkäämpää ja luovempaa tai jotain, joka veisi sinua kohti unelmaasi? Keiden seurassa olet? Ovatko  ystäväsi hyväsydämisiä ja avuliaita, joihin voit luottaa aina - vai valmiita vetämään sinut lokaan nauttien vastoinkäymisistäsi?

Kun pyydät enkeleiltä apua, ole valmis vastaanottamaan ne pienet viestit mitä mieleesi tulee. Jos aamulla meditoit hetken, hiljennyt ja pyydät johonkin tiettyyn asiaan apua enkeleiltä - ole valmis ja avoin. Jos päivän mittaan jokin asia tulee useampaan kertaan esille, ehkä se on juuri se, mitä tarvitset päästäksesi asiassa eteenpäin. Tai ehkä se on se avain, jolla pääset asiassa eteenpäin. Saatat törmätä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua pääsemään eteenpäin. Luota siihen, että enkelit osaavat johdattaa oikeat asiat ja ihmiset luoksesi, kun olet valmis ja pyydät apua.

On erittäin voimakasta energeettisesti ajatuksella pyytää enkeleiltä apua.

Ja muista, että kun tunnet saaneesi apua ja ideoita asian suhteen, olet valmis ottamaan seuraavan askel ja toimimaan. Tulet huomaamaan miten paljon saat siitä uuttaa valoa ja energiaa päivääsi.

Avasiko tämä jotain energioita ja ajatuksia sinussa? Olisi kiva kuulla, kiitos!

1 kommentti:

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.