maanantai 7. elokuuta 2017

Liiketilan fengshui - ARVONTA

Liiketilan energioiden Fengshui kartoitus - MAHTAVA TILAISUUS!

Toistan elokuun kuuhulluus- energioiden vallassa viime vuoden aprillipäivänä tekemäni arvonnan. Täältä löydät halutessasi sen  aprillipäivän jutun. Teen siis yhdelle yritykselle veloituksetta liiketilan energioiden Fengshui kartoituksen. Huhuu - näkyyks kuu!

Oletko juuri perustanut toimiston ja haluat tehdä siitä toimivan niin, että työntekijäsi voivat hyvin ja näin ollen tekevät laadukasta ja tuottavaa työtä? Et kuitenkaan halua palkata kalliita sisustussuunnittelijoita toimistoon ja toivot parasta? Tai onko toimisto kokenut jo muutoksia ja kaipaisi vähän uutta energiaa? Kumpikin käy!

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun työntekijä, jolta odotetaan kovia panoksia ja yhä etenevässä määrin enemmän tuloksia ja silti luonnollisesti hyvää ulosantia ja miellyttävää sekä sopuisaa käytöstä - tulee työpaikalle, on hienoa, jos hienoa, jos työnantajalle on katsoa juuri hänelle paras paikka työn suorittamiseen. Ei mitään ikäviä, teräviä kulmia selän takana tai jopa miettien, ketkä istuvat vierekkäin tai nenät vastakkain vaikuttaa työmotivaatioon ja tulokseen.


Jos työssä ei viihdytä, se lisää muutoshalukkuutta, ärtyneisyyttä ja huonoa oloa, jolla on taipumus levitä työyhteisön kesken. Kun työntekijät viihtyvät työssään, tuntevat olevansa arvostettuja työyhteisön jäseniä, he luonnollisesti ovat tehokkaampia ja iloisella mielellä. Tuottavuus kasvaa ja poissaolot vähenee. Samoin stressitaso laskee ja työtyytyväisyys nousee, kun tehdään työpisteet miellyttäviksi olla ja työskennellä.

Fengshui tilasuunnittelun avulla kartoitan mahdolliset tilan ongelmakohdat, niin työpisteiden toimivuuden kuin ihmisten viihtyvyyden maksimoimiseksi.

Nyt Sinulla on mahtava tilaisuus ilmoittaa yrityksesi tähän veloituksettomaan 8-18 tunnin liiketilan energioiden fengshui kartoitus - ARVONTAAN! Kaikkien määräaikaan mukaan haluavien kesken arvon tosiaan yrityksen, jonka liiketilaan tulen anamaan kaiken fengshui konsultin osaamiseni ja sisustus- ja ihmissuhdetaitoni noin  8-18 tunnin ajaksi käyttöönsä. (Aika riippuu yrityksen koosta ja tehtävien haastavuudesta). Se pitää sisällään tapaamisen yrityksen tilassa ja tilan kartoittamisen kuvineen ja suunnitelman läpikäymisen joko paikan päällä tai puhelimitse. Tähän kuuluu muunmuassa yrityksen topografia, pohjapiirustuksen bagua, tilojen käyttötarkoitus ja läpikäynti, energiavirtojen eheyttävä kulku ja mahdollisesti työntekijöitä vahvistavat omaelementit. Lisäksi teen space clearingin eli tilan puhdistuksen, jolloin asiakasvirta ja ilmapiiri virkistyy ja paranee. Tarvitsen vain yrityksen pohjapiirustuksen ennen tapaamistamme.

Tässä voit vain voittaa!

Olen nyt henkisesti lupautunut tekemään 10 yritykseen liiketilan energioiden fengshui kartoituksen  erikoishintaan 490€* Kun ilmoitat yrityksesi mukaan 30.8. mennessä - voitte saada kaiken tämän joko mainittuun erittäin edulliseen hintaan tai jopa täysin veloituksetta!

Arvonta ja tarjous koskee lähinnä Porvoon alueella toimivia yrityksiä. Jos yritys sijaitsee pk-seudulla * - veloitan matkakorvauksia ja sitä myöten aiheutuneista ajan menetyksistä yhteensä 60€- muutoin kuten edellä.

Ilmoita siis viipymättä yrityksesi tai oma työpaikkasi sähköpostitse osoitteeseen:  hellunhimmeli@gmail.com. Kerro samalla mikä tilassa mättää, mihin toivoisit muutosta ja miksi juuri teidän yritys tarvitsisi lisää energiaa Fengshuin avulla ja missä yritys sijaitsee. Jos haluat vain osallistua arvontaan, ilmoitathan senkin sähköpostissasi.

Kaikki 30.8. mennessä hellunhimmeli@gmail.com  - ilmoittautuneet yritykset ovat mukana 490€ arvoisessa Fengshui liiketilan työilmapiirin vahvistus kilpailussa! Mikä mahtava tilaisuus saada syksyn alkuun raikkaat fengshui energiat työpaikallesi! 

Kerrothan mitä olet tästä mieltä ja jaa ihmeessä tämä myös ystävillesi! Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.