torstai 17. maaliskuuta 2016

kiinalainen juttu

Noniin. Se on sitten vessan remppa edessä. Melkoisen kiinalainen juttu, vai mitä olet mieltä? :) Mä itse rakastan tätä erikoisesti - kiinalaisin merkein ja rakkaustapetein - tapetoitua vessaa - ostajan ei ehkä niinkään, joten saamansa pitää. Olenkin nyt päättänyt, että se kaakeloidaan /tapetoidaan, jotta asunto on helpompi myydä.  Jotenkin nyt vaan tuntuu, että menen fengshuista takaisin nollapisteeseen eli basiciin. Turha siinä ostajille selitellä, että tämä on mun fengshuita, heh. Olihan tämä vähän erikoinen kultaisine kattoineen... mulle just paras, ostajille ei. Joten tässä vielä kuva:



Well. Tuumasta toiseeen. Nyt on sitte revitty kaikki tapetit pois. Tänään tuli remontti-reiska ja nyt on irrotettu pönttö (jossa olikin melkonen betonimöhkäle), lavuaari ja ihan kohta kaikki muovimatonjämät myöskin. Kummasti meni kolme tuntia tohon ikävään hommaan. Ainut mikä mua harmittaa tässä vaiheessa on, että menin höntti maalaamaan vessassa olleen kultaisen katon valkoseks - booring!  - se olis ollu niin hieno lisäys kun nyt tulee vaaleet kaakelit ja sitten vähän keltaisen sävyinen tapetti ylös - voi itkunpöljä!
Olis taas pitäny pitää oma päänsä.... yleisestikin suosittelen sitä ;)

Tässä kuva missä nyt mennään...



Seuraavana päästiinkin jo sitten kaakeleiden kimppuun. Päätin, että voivat olla kivasti vinottain - tulee vähän energiaa ja särmää, kun eivät kulje saumat ihan suoraan. Eihän se ole niin någånugaa - paitsi ehkä saumasukissa, että ovat suorassa. Vai mitä?

Tältä siis näyttää nyt:



Ja viimeinen kuva valmiina:
Halusin kuitenkin jättää noiden putkien päälle vielä tuon kauniin kultaisella kehystetyn love-tapetin - eli jotain kultaista jäi sitten kuitenkin. Ja tämä on kuitenkin meillä 7 eli luovuuden alueella, noh - siis metallin alueella, johon valkoinen sopii hyvin.

Muutenhan tästä sukeutui varsin tyylikäs, selkeälinjainen ja puhtaanvalkoinen. Eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.