tiistai 22. maaliskuuta 2016

Stailaus case

Tässä yhdestä jo jokin aika sitten tehdystä tyhjään huoneistoon tekemästäni Fengshui stailauksesta kuvia. Haastavaa oli luonnollisesti se, että tämä hieno meren rannalla sijaiseva kiinteistö oli tyhjä ja melkolailla suurikin. Minun tehtävä oli luonnollisesti saattaa se edustavaksi myyntiä varten.

Ohessa kuvia miten stailasin keittiön. Ensin poistettiin vanhat, muutosta jääneet huonekalut ja kaikki muut ritirimpsut, jotka koristivat kaappien päällisiä.




Etsin keittiöön sopivat puiset huonekalut, laitoin uudet kankaat tuoleihin ja maalasin keittiön pöydän ja tuolit raikkaan keväisen vihreällä värillä. Pöydälle vielä kauniit Portmeironin astiat ja avot!




Huoneiston makuuhuoneessa oli leveä peilikaapisto, joka on täysin no-no-fengshuita - eli ei ole hyvä nukkujalle nähdä itseään peilistä eikä että energia tavallaan hajoaa siihen. 






Tässä kuva miten stailasin huoneen. Peilikaapit peitettiin kevyellä valoverholla ja muuten sisustin huoneen pehmeän kutsuvaksi, enemmän jiniä kuin vitaalista yangia, koska tilassa on tarkoitus levätä.



Ja sänky on niin, että kummallakin puolella sänkyä on tasapaino - tässä tapauksessa samanlaiset yöpöydät ja -lamput. Huoneessa oli erittäin rauhallinen ja harmoninen tunnelma.




Sitä draivia tuli sitten muualle, että ne asuntobusineksetkin sujuivat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.