torstai 17. maaliskuuta 2016

makkarin maalaus

Juttuhan on siis nyt niin, että oma koti on vielä myymättä. Olen ajatellut, että se olisi viimeistään kuukauden kuluttua myyty, jotta pääsee suunnitelmissa eteenpäin. Ei sen isompi kiire.

Mietin tässä juuri nykyisen kodin myynnin loppuponnistuksia. Aaargh. Miten rasitttavaa pitkässä juoksussa. Kaikki taiat on kohta tehty.
Enkelit otettu apuuun. Fengshui konstit. Silvan laboratoriot. Positiiviset ajattelut. Irtipäästämiset.

No, nyt mietin josko meillä on yksinkertaisesti vähän liian eksoottisen näköistä normin makuun - eli seinät ei tod. ole kaikki valkoisia, eikä meiltä löydy Ikeoita - Ideoita kyllä sitäkin enemmän! :)

Eli siis, mietin josko maalaisin vielä mun makkarin kultaisen taideseinän piiloon - valkoisella, nyyh - vaikka koska en sitä pysty tekemään; suunnittelin jo miten jättäisin siihen vaikka osan nykyistä seinää ikäänkuin tauluksi keskelle. Musta kun tuntuu, että tuun sairaaksi, jos on vaan valkoisia seiniä eikä mitään kivaa ympärillä? Miten susta? Onko valkoinen seinä kiva vai ahistaako se?

Kerro ihmeessä kommentteihin, olisi kiva kuulla!


No, ei muuta ku maalitela käteen ja hommiin. Kun mä olen itse ton tohon taiteillut ja tykkäsin siitä kovasti, sydäntä raastoi se maalata valkoiseksi, nyyh. Niinpä ensin päätin, että jätänkin siihen keskelle pienen "taulun" - sen voisi vaikka kehystää, siitä voisi tulla aika hauska - mutta äh. Katselin sitä siinä hetken - ja lopulta tuli maalattua valkoiseksi koko seinä. Mitä sitä itseään kiusaamaan enempi kuin tarvii.

Ja tässä tosiaan vielä sitten valkoiseksi maalattuna tuo samainen seinä:

3 kommenttia:

  1. Oman näköisesi seinä. Myyntiin sopii tyylikäs valkoinen, onhan seinän pinta elävä. En sano "joko tai vaan sekä että"

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hei tuosta tulikin mieleeni, että pitääkin lisätä vielä tosiaan se viimeinen kuva, jossa seinä maalattuna, hih! :)

    VastaaPoista
  3. Nyt on harmoninen makuuhuone. Onnea ja menestystä!

    VastaaPoista

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.