perjantai 20. toukokuuta 2016

Intuition virtaavaa Energiaa

Olet varmasti kuullut, kun joskus puhutaan, että on  ns. hyvissä energioissa? Kun vain tiedät sydämessäsi, että asiat sujuvat, menevät hyvin. Mistä se johtuu?

Väittäisin, että aika paljon on kiinni siitä, miten asioista ajattelee. Että pyrit perusluonteeltasi näkemään asioista hyvät puolet -ettei jää surkuttelemaan jotain mikä meni ohi; ehkä sen oli tarkoituskin mennä, jotta jotain hyvää voi tulla sen jälkeen? Turha jäädä murehtimaan, vellomaan tai miettimään miten asiat venyvät ja vanuvat....
Käsittääkseni olemme erilaisen energian, chin, ympäröimänä koko ajan - energia vaihtelee monesta seikasta johtuen päivästä ja vuodenajasta riippuen. Myös siitä, mitä vastaanottamme. Mitä tunnemme sydämessämme - miten haluamme elämän nähdä?

Energiaa on sekä hyvää että joskus noh, ei niin hyvää - sen saattaa aistia tai miltei käsin koskettaa jossain tietyssä tilanteessa. Joskus vain emme ole samalla viivalla sen energian kanssa - emme hengitä sitä, keskustele samalla aaltopituudella. Ehkä vähän vaikeaselkoisesti kirjoitettu?

Tarkoitan sitä, että jokaisella meillä on myös oma vahva intuitio - no, toisilla se on vahvempi, toisilla se on surkastunut päivittäisten to do -askareiden taakse, eikä sitä ehdi kuuntelemaan.

Joskus kun käy niin, että sitä vain menee samaa rataa päivästä toiseen, ajatukset on jumissa (tai niitä ei tarvita tähän rutiiniin) - sama aamupala, sama reitti töihin, sama lounaspaikka.....Ja joku päivä intuition ääni kuiskuttaa korvaan, sydämen syvyyksistä, että "hei, mene tuonne tänään lounaalle" - etkä kiireesi keskellä kuuntele sitä, koska ei nyt ole aikaa; se on ehkä pidemmällä, tai joutuisit sinne yksin tai mitä lie?

Tai autolla ajaessa, voi joskus havahtua sihen, ettei muista miten ihmeessä ajoi viimeiset kaksi kilometriä - taisi olla autopilotti päällä? - se on muuten aika pelottavaa... - onko Sinulle käynyt niin? Huh. Silloin kannattaa pysähtyä ja käydä teellä tai kahvilla - herätä, havahtua tähän hetkeen.

Entä jos päättäisit seuraavan kerran kuunnella tarkemmin sitä omaa syvää sisäistä intuititoasi? Pysähtyä hetkeksi. Avartaa. Ehkäpä siellä lounaspaikassa olisi ollut jotain mitä olet kauan kaivannut, joku tietty tilaisuus tai kenties joku ihminen, joka olisi tuonut valaistusta kaipaamaasi asiaan? Elämällä on taipumus yllättää. Tuoda  ne asiat meille, mitä olemme toivoneet - tai ajatelleet sydämessämme.

Huomaaat, että ympärilläsi on ns. "hyvä fengshui", kun ihmiset ympärilläsi ovat samoissa energioissa, tila tuntuu olevan viihtyisä ja siinä on miellyttävä olla - mikään ei häiritse, pelota eikä painosta. Chi virtaa ja elämä maistuu.

Ja jos tuntuu siltä, ettei mikään oikein toimi, ahdistaa, painostaa - tai muuten vain on vaillinainen olo - tutki hetki ympäristöäsi: minkälainen energia ympäröi tilaa? Minkälainen fengshui? Onko jotain mitä voisi tehdä? Ehkä tilassa on liikaa roinaa ja rompetta, tai jokin kirkuva väri, joka ei tuo rauhaa. Aina voi jotain tehdä.

Se, että on hyvä olla tilassa on ensiarvoisen tärkeää. Ja se, että kuuntelet intuitiotasi. Sitä sydämesi ääntä.
Ruusu Sinulle. Toivottavasti päiväsi kulkee hyvissä intuitiota virtaavissa energioissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.