torstai 26. toukokuuta 2016

Enkeleitä korteissa

Haluaisitko kokeilla mitä Enkeleillä on Sinulle sanottavaa korttien kautta? Minulla on myynnissä muutamia Enkelikorttipakkoja.  Jos asia kiinnostaa, laitathan minulle viestiä.

Tässä muutama enkelikorttipakan kansi ja muutama sana Enkeleistä. Enkelit on aina lähellämme, meitä auttamassa, meidän ympärillämme, vaikka kaikki eivät niitä tunne tai halua sitä usko. Useilla meistä on kuitenkin jonkinlaisia kokemuksia, tuntemuksia tai aavistuksia Enkeleistä - ehkä olet jopa nähnyt Enkelin?  Enkelit eivät voi auttaa meitä, jos emme pyydä niiltä apua.Toivoaan ei saa koskaan menettää. Vaikka joskus kuinka tuntuisi jokin asia turhauttavalta, voit aina pyytää Enkeleiltä apua - apu saattaa tulla ihan eri tavalla kuin olit itse ajatellut/pyytänyt- mutta se tulee; varmasti. Ja siinä muodossa, joka on Sinulla parasta, juuri sillä hetkellä.
Jokaisella ihmisellä on suojelusenkeli tai - enkeleitä. Se ihana suojelusenkeli, joka ohjaa ja kuiskaa oikeita sydämen asioita korvaamme, alitajuntaamme, tietoiseen mieleemme? Jos olet kulkemassa väärää polkua, saattaa Enkeli kuiskuttaa korvaasi, valaa sinuun uskoa ja toivoa huomiseen. Varmasti meistä moni on kuullut tarinoita siitä, miten ihmiset ovat kuin ihmeen kaupalla selviytyneet jostain onnettomuudesta - ja sanotaan, että oli Suojelusenkeli paikalla auttamassa. Varmasti näin onkin.
 Arkkienkelit ovat mahtavia Valon Enkeleitä, erittäin voimallisia ja Arkkienkelit voivat auttaa monessa, monessa asiassa. (Liekö sellaista asiaa olekaan, johon ei voisi apua Arkkienkeleitltä pyytää?) Arkkienkelit ovat Enkelihierarkiassa Enkeleitä ylempänä - jos niin voi ajatella - ja he voivat tosiaan toimia ympäri maapalloa auttamassa tuhansia ihmisiä samaan aikaan, mutta kuten Enkelitkin, Arkkienkeli ei voi auttaa pyytämättä. Pelkkä ajatus riittää. Kuin rukous.

Arkkienkeli Gabriel on suuri sanansaattaja. Jos kaipaat elämääsi selkeyttä, puhdistusta (mielen tasolla) voit pyytää Arkkienkeli Gabrielia auttamaan. Voit pyytää myös puhdistautumista kaikista mahdollisista kielteisistä, negatiivisista sinua vaivaavista tunteista, jotta pääset rakkauteen ja ilon lähteeseen. Arkkienkeli Gabriel auttaa myös mielellään kaikenlaisessa luovuuteen, musiikkiin, taiteeseen ja kommunikointiin liittyvissä asioissa.

Arkkienkeli Metatron on hyvin voimakas ja jos tunnet lähelläsi voimakasta valoa, saatat aistia Metatronin läheisyyden. Arkkienkeli Metatron voi myös auttaa henkisen kehityksen polullasi Sinua. Metatron on tavallaan myös rakkauden Arkkienkeli, koska kaikki puhtaat rakkaudelliset ajatuksemme vievät meitä kohti valoa ja rakkaudellisuutta ja henkistä hyvyyttä.

Arkkienkeli Mikaelia kutsutaan yleisesti apuun, kun tarvitaan suojelusta tai rohkeutta kohdata jokin vaikea asia. Arkkienkeli Mikael suojelee sinua vaikka kotimatkallasi pimeällä yksin kulkiessasi. 
Voit pyytää Arkkienkeli Mikaelia laskemaan sinisen viittansa yllesi, jotta saat voimia kohdata jokin vaikea tilanne, tai suojelusta, jos pelkäät jotain, jotta vapaudut pelostasi. Voit pyytää myös voimaa ja rohkeutta kohdata erilaisia haasteellisia asioita, joita elämässäsi kohtaat. 
Raphael on suuri parantamisen ja parantajien Arkkienkeli. Vihreä väri ympyröi Arkkienkeli Raphaelia ja voit vaikka nukkumaan mennessäsi pyytää Arkkienkeli Raphaelin parantavaa vihreää valoa ympärillesi, jos kärsit jostain sairaudesta tai kivuista. Voit pyytää vihreää kirkasta valoa ympärillesi ja kuvitella mielessäsi sen parantava vaikutus koko kehollasi. Jos tunnet itse olevasi parantaja tai valotyöntekijä voit pyytää Arkkienkeli Raphaelia auttamaan parannustyössä. Arkkienkeli Raphael vastaa myös kolmannen silmän kehittymisestä eli voit pyytää apua siihen, kaikkeen selvänäköisyyteen ja intuitioon liittyvään.

Yleisesti ottaen Enkelit ja Arkkienkelit haluavat meille vain parasta. Että me ihmiset emme turhaan murehtisi ja vatvoisi asioita, jättäisimme huolemme Enkelien hoidettaviksi ja koittaisimme jättää murheiden miettimisen minimiin, koska se syö energiaa kaikelta ilolta, valolta ja rakkaudelta. Tärkeintä on kuitenkin kuunnella omaa sydäntään ja rakastaa. Ja tähänkin voit pyytää Enkeleitä apuun.

Onko Sinulla kokemuksia Enkelien tai Arkkienkelien läsnäolosta? Jotain mitä haluaisit jakaa? Olisin kiitollinen kommenteistasi. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.