perjantai 3. kesäkuuta 2016

Minttua ja mansikkaa

Luvattoman monta päivää vierähtänyt että olen tänne uusia fengshui - juttuja kirjoitellut, pahoitteluni siitä. Teen myös toista blogia ja sen vegaaniruoat on nyt pitänyt  otteeessaan. Siitä innostuneena haluan tännekin jakaa muutaman asian, ruokaan liittyen - sillä puhtaista hyvistä raaka-aineistahan sitä vasta hyvää energiaa saakin! Varsinkin näin kesällä, kun ihania hedelmiä ja marjoja on saatavilla niistä saa valtavasti hyvää tekevää piristävää ja mieltä ylentävää energiaa.

MINTTUA!
Mikä ihana yrtti! Olen nyt parina päivänä keittänyt minttuteetä. Ajattelin ensin, että pitää tehdä vihreää teetä ja sinne lisätä mintun lehtiä, mutta höpö höpö: toimii muuten satavarmasti ihan normi haudutetun earl grey - teen kanssa. Ai miten tulee suloisen pehmeä mintun maku hienostuneen Earl Greyn -maun seasta läpi. Aah.
Mietin miten näitä voisi säilöä. Kun tuo pieni paketti ei kauaa kestä ja tästä ilosta haluaisi nauttia vielä myöhemminkin. (Tosin nyt pitää kyllä mennnä ostamaan jotain siemeniä, mistä saisi kasvatettua minttua kotona) Joten tähän hätään tein sitten näin simppelin keinon: pakasterasia!

Tosta on sitten helppo sulatella minttupala kerrallaan kun haluaa vaikka minttuteetä ja harmoniaa.
Tuossa reunassa olevissa paloissa on muuten rakuunaa - ajattelin sitä kokeilla samalla. Sitähän voi sitten sulatella vaikka ruisleipätaikinan mausteeksi tai keittoon vahvempaa mäntyistä makua tuomaan?

JA MANSIKKAA!
Ja jos haluaa kesän maun kielellä, aina voi turvautua ihaniin tuoreisiin mansikoihin:

Näitähän on paras popsia ihan tällaisenaan, ehkä jonkun ihanan sydänystävän kanssa peräti? <3  - tai miksei ihan omassa hyvässä seurassaan? :)
Nautinnollisia kesähetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.