tiistai 9. elokuuta 2016

Kuuntele sydäntäsi

Joskus kaiken kiireen keskellä unohtuu kuunnella sitä tärkeintä: omaa sydäntä. Mennä viuhotaan kaiken kiireen keskellä ja kysellään kavereilta kuulumiset ja mielipiteet - vaikkei ehkä kuitenkaan keskitytä tai kuunnella. Ja unohdetaan hetkeksi hiljentyä. Mä halusin ottaa pari korttia tälle hetkelle, teille tämän blogin lukijoille.

Hassua kyllä - kävi niinkuin monesti käy, kun joku asia on tärkeä ja enkelit haluaa tuoda sen esille. Ensin otin yhden kortin - tuli tuo sydän chakra -kortti. Sehän symboloi sydämen rakkautta, myötätuntoa toisia kohtaan. Sitä, että kuuntelee sitä omaa sydäntään eikä anna järjen äänen runtata intuition voimaa, sydämen ääntä. Sydänchakra auttaa tuntemaan kiitollisuutta, iloa ja keveää oloa - päästää meidät raskaista tunteista eroon. Tee asioita, joista tulee hyvä mieli, joista nautit.

Ajattelin nostaa vielä toisen kortin. Siinä kehotetaan luottamaan, uskomaan siihen, että asiat järjestyvät parhain päin, ettei turhaan tarvitse huolehtia etukäteen asioista, jotka eivät ole vielä edes tapahtuneet - eivätkä ehkä koskaan edes tapahdu! Luota maailmankaikkeuden järjestykseen, siihen, etttä asiat löytävät paikkansa ja aikansa. Monestihan saattaa käydä ihan erilailla kuin alunperin toivoimme, ja vasta jälkeenpäin huomaa, että kävikin itseasiassa juuri oikein. Eli luota. Ole itsellesi armollinen. Päästä irti vanhoista asioista, uskomuksista, negatiivisista tunteista, vihasta.


Sitten nostin vielä yhden siihen kaveriksi - ja kuinkas ollakaan: vaikka olin välissä sekottanut pakan tosi hyvin - sieltä tuli uudestaan sydänchakra -kortti! Näin käy monesti, kun jokin asia todella vaatii huomiotamme. Eli helli sydäntäsi, ole kiitollinen asioista, joita sinulla on. Koita päästää irti kaikista vihan tunteista, katkeruudesta ja muusta jäytävästä, joka syö sydäntä. Anna sydämesi laulaa, olla onnellinen, iloitse jokaisesta päiväsi hetkestä. Anna itsellesi hetki päivässä ihan vain olla ja nauttia levollisuudesta, ehkä meditoitkin hetken. Tunne rakkautta ja kiitollisuutta.

Kun sydänchakra on kunnossa, voit itsekin paremmin ja pääset henkisellä tasollakin aina hieman korkeammalle, kun sydäntä ei ole myrkytetty huonoilla ajatuksilla ja pettymyksillä. Opettele antamaan anteeksi ja päästämään irti. Sydämellistä päivää sinulle! <3


Kommenttisi otetaan sydämellisesti vastaan!  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.