lauantai 3. syyskuuta 2016

Kuuluuko kummia?

Huhuu! Kuuluuko kummia - Kummituksia? Haahuilevia henkiä? Kummia ääniä yön pimeydessä?

Oletko joskus herännyt siihen kammottavaan tunteeseen, että jossain huoneessa kuuluu kummallista kolinaa tai haahuilevia askeleita? Tai ääniä, joita et pysty parhaalla tahdollasikaan paikallistamaan, mutta ovat niin konkreetttisia ja pelottavia, ettet uskalla sängystä ylös nousta pimeässä? Tai ehkä jopa päiväsaikaan ovet saattaa paukahtaa kiinni, vaikka ikkunat sulki eikä vetoa ole? Tai ihan vaan tuntuu jollain tavalla kummalliselta, joku selittämätön tunne jossain huoneessa - johon ei halua mennä, koska alkaa selköpiitä karmimaan tai iho menee kananlihalle. Harvemmin näitä sattuu missään kerrostalohuoneistoissa, mutta joskus kyllä. Ja kaikkihan tietää, että vanhoissa taloissa voi kummitella.

On paljon asioita - luonnollisesti - josta me ei voida käsin kosketella eikä nähdä. Silti ne voi herkkä ihminen tuntea tai aistia. On monia keinoja miten jotain kummituksia voi saada pois huoneista - voit laittaa vaikka suitsukkeita palamaan ja ihan pyytää lähtemään pois tilasta. Tilan puhdistamiseen voi käyttää merisuolaa -sitä voi vaikka heitellä vähän nurkkiin kotona ja antaa olla muutaman päivän; sen lisäksi, että suola tunnetusti sitoo kosteutta se kerää myös huonoa energiaa eli ne kiteet kannattaa imuroida viimeistään viikon kuluttua sieltä nurkista pyörimästä.

 Yksi hyvä vinkki on laittaa merisuolaa vaikka johinkin pieneen saviruukkuun ja laittaa se vaikkapa telkkarin taakse. Merisuola puhdistaa kaikkea negatiivista ilmasta ja suolaan jää myös sähkömagneettista säteilyä, joten siksi tuo telkkarin takaosan paikka on siihen tarkoitukseen oiva. Muistahan kuitenkin välillä vaihtaa ja heittää kovettuneen merisuolan pois. Tosin tällä kikalla ei saa pyydystettyä kuin huonot energiat ja säteilyt - kummallisiin kummituksiin ei suolat tepsi.

Olen itsekin monesti poistanut elementaareja tai henkiä jostain taloista, missä ne ovat aiheuttaneet häiriötä. Siinä pitää kuitenkin olla varovainen - en suosittele antamaan ihan kenen tahansa tai ihan miten tahansa tulla sörkkimään sitä energiaa missä olet. Itse teen noita (kun olen, hih) joskus pyynnöstä energeettisesti enkä tähän nyt kerro aiheesta enempi - jos olet kiinnostunut, laita ihmeessä viestiä tai kommenttikenttään yhteystietosi. Ihan turhaan sitä monesti ihmiset ihmettelee ja jahkailee asian kanssa. Aika monesta paikasta on kummituksia löytynyt, mitä kummallisempia - ja useimmat on saatu Enkelien avustuksella luojan valoon. Siinäkin nimittäin kannattaa olla tarkka, että mihin niitä oikein lähettelee....

Kun mainitsin, että teen energeettisesti, se siis tarkoittaa sitä, ettei välttämättä tarvitse tulla paikan päälle. Olen tehnyt myös ulkomaille - mm. Saksaan - tämmöisen tarkistuksen ja kaikenlaista sieltä löytyikin - ja kun löydöistä kerroin selvisikin, että juuri niillä paikoilla jotain häiriötä oli ollutkin. Eli jos epäilet tai tunnet ei toivottujen kummituksien läsnäoloa...ota yhteyttä.

Kuuluuko kummia kummituksia? Laita kommenttia tai viestiä, kiitos!

4 kommenttia:

  1. Merisuola karkeana vai hienona?

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos täsmennyskysymyksestä! - vastaisin, että ehdottomasti karkeana! Se on jotenkin tehokkaampaa. Ja jos sitä sinne nurkkiin heittelee, paremmin saa sitten imuroituakin ;)

    VastaaPoista
  3. Kyllä vain, kiitos! Salvia on myös tehokasta ja aika jännän tuoksuistakin. (Miten sitä nyt kuvailisi?) Sitä käytetään myös Fengshuissa tilan puhdistamiseen. Taisi muuten olla Intiaaneilta lähtöisin alunperin, että salvian (s)avulla poistetaan pahoja henkiä?

    VastaaPoista

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.