tiistai 5. huhtikuuta 2016

Mikä ihmeen regressio?

Minulta kysytään usein, mitä ihmettä siinä regressiossa oikein tapahtuu? Voiko siinä jäädä jonnekin? Mitä jos en osaakaan rentoutua? Mitä siinä oikein tapahtuu?

Olen tehnyt regressiohoitoja toistaiseksi lähinnä kotonani, jolloin tietysti puhdistan tilan ensin salvialla ja samoin asiakkaan lähtiessä. Mieli on tyyni ja rauhallinen, jotta asiakkalla on hyvä tulla, koska tämä tilaisuus on kuitenkin aina jännittävä - ja joka kerta erilainen ja ainutlaatuinen. Kaikki mitä siinä käydään läpi on luonnollisesti luottamuksellista.

Voi olla, että rentoutuneessa tilassa asiakas käy yhdessä tai useammassa entisessä elämässään, tai ehkä jokin asia nykyisen elämän lapsuudesta aukeaa. Usein, tai poikkeuksetta aina, käy kuitenkin niin, että tuossa noin tunnin mittaisessa hetkessä tapahtuu asioita ja kokee tunteita, jotka muistaa vielä pitkään kotiin lähdettyään. Mielenkiintoisia yllätyksiä tulee aina.

Ne ovat ihan tosia, omia kokemuksia, omia tuntemuksia. Jokainen kokee asiat tietenkin erilailla. Eikä mitään tehdä väkisin eli ei tarvitse pelätä, että joutuu johinkin piinapenkkiin tunniksi ja jännittää niin paljon sitä osaako rentoutua, ettei varmasti vahingossakaan rentoudu. Jätä se kaikki kuitenkin minun huolekseni. Tarkoitus on viettää rauhallinen, mukava hetki yhdessä oman mielensä ja sielun maiseman kanssa. Ei ole mitään odotuksia - tai jos onkin, niin ei voi itse "päättää" mihin sielu vaeltaa. Eli vaikka uskoisit olleesi entisessä elämässäsi Saaban kuningatar - et välttämättä pääse siihen nyt, koska  sielusi  valitsee kokemasi hetket. 

Toki voin tehdä regressiohoidon myös puhelimitse - teen kuitenkin sen mieluiten asiakkaan kotona tai omassa tilassani ihan senkin takia, että pystyn valvomaan, ettei tule häiriötekijöitä. Toki käy jos tiedät varmasti saavasi olla rauhassa. Mutta jos puhelimen päässä koira haukkuu hereille tai puhelin putoo lattialle - olet tavallaan minun vastuullani ja vaikket sieltä mihinkään katoakaan haluan regression palvelevan sinua parhaalla mahdollisella tavalla niin, että se on miellyttävällä tavalla muistettava ja rentouttava kokemus.


Jos sinua kiinnostaa lisää, laita ihmeessä viestiä (hellunhimmeli@gmail.com) ja varaa oma aikasi!


2 kommenttia:

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.