torstai 28. heinäkuuta 2016

punainen ovi

Fengshuissa puhutaan nimenomaan esimerkiksi energian liikkeestä ja miten se vitaalienergia, chi pääsee virtaamaan esteettä kotiimme ja kodissamme. Myös ulko-oveen on syytä kiinnittää huomiota. Tietenkin sen lisäksi, että se toimii! Soiko ovikellonne? Aika monella nimittäin on jotenkin vain jäänyt korjaamatta ovikello - viikoiksi, kuukausiksi - sitten jo totutaan siihen, ettei ovikello koskaan soi, kukaan ei käy. Eli jos ovikello ei toimi - korjaa ihmeessä se välittömästi! Uudet asiat pääsevät elämään.

Sama juttu itse oven kanssa. Aukeaako se hyvin. Natiseeeko liitoksissaan? Pitääkö sitä vetää tai työntää kovin auki tai kiinni? Onko se melkein irti saranoistaan? Mieti millä baguan alueella ovi on ja onko sillä (no tottakai on!) jotain merkitystä elämääsi. Jos ovi natisee ja heiluu - mitä luulet sen merkitsevät elämääsi, onko kaikki vankalla vahvalla pohjalla? Ulko-oven on totisesti hyvä olla kunnossa!

Eikä haittaa, jos ovi on ns. fengshuin punainen - se tuo vaurautta ja varsinkin siis hyvää onnea taloon! Itse en voinut talon ovea vaihtaa tai maalata punaiseksi, joten ratkaisin sen ongelman maalaamalla oven sisäpuolelta puna-oranssin sävyiseksi! Vaikka eihän se ihan sama asia ole. Kelpaa vallan mainiosti kuitenkin ja tuo iloa!

Tämä talo näytti olevan vastarakennetttu ja ilokseni siinä oli piristävä punainen ovi - varmasti tulee hyvät energiat siihen kotiin. Eikö näytäkin hyvältä?

Taitaa olla aika uusi talokin kyllä. Pihalle voi laittaa myös jotain kivoja pikkujuttuja tuomaan hyvää mieltä ja energiaa sisään  - asioita joista saa itse iloisen mielen eikä huumoria ole koskaan liikaa!


Ja vielä - hyvä muistaa tietenkin kun ovesta tullaan sisällä - mitä siellä sitten onkaan. Itse jotenkin kummasti aina pistää silmään esimerkiksi tv-ohjelmissa, jos joku mainitsee sanan fengshui, se nimittäin putkahtelee esiin milloin mistäkin. Joskus jopa salakielelle saatettuna - kuten näppärä lapseni huomasi tässä eräänä kesäpäivänä pihakeinussa akkaria lukiessaan:
Hehe :) Kiitän taas kommenteista, niitä saa ehdottomasti kirjoitella. Toimiiko se ovi vai soiko kellot?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.