maanantai 4. heinäkuuta 2016

Uusikuun aika

Tänään on Uusikuun aika. Tänään on myös hyvä paastopäivä - tai uuden asian aloituspäivä  tai vanhan tavan lopetus. Eli jos harkitset jonkun pahan tavan lopettamista, nyt on erinomaisen hyvä hetki sille. Juuri tänään  - sopivasti maanantaina, kun monesti halutaan aloittaa uuden viikon aluksi jokin uusi asia tai harrastus - tai lopettaa paha tapa mielummin maanantaina kuin vaikkapa keskiviikkona. Eli mitä uutta haluaisit aloittaa? Mistä pahasta tavasta tulisi päästä eroon? Vielä ehtii! (- ja onhan jo tämän kirjan tutkiminen ja sen mukaan eläminen todellakin uusi harrastus! Joka tuo vielä paljon iloa :) )

Tarkemmin sanottuna, kun Kuu on Maasta katsoen - eli siis meidän silmin - Maan ja Auringon "välissä", niin meihin oäin kääntynyt Kuun puoli on täysin pimennossa. Silloin elämme UUSIKUUn aikaa.

Kirjassa Kuun vaikutus puutarhassa... sanotaan mm. seuraavasti:

Jos paastoaa Uuden kuun aikana yhden päivän, välttyy monilta sairauksilta, koska kehon erityskyky on silloin suurimmillaan. Sairaat puut voivat toipua, jos ne leikataan uudenkuun aikana. Toisaalta myös on epäsuotuisa ajankohta puiden kaatoon - koska skorpioni päivinä (eli tänään ja huomenna - eikä tämä tarkoita horoskooppia) vaarana on kaarnakuoriaiset. Tämä kyllä on nii-in mielenkiintoista, etten osaa sitä tähän edes lyhyesti selittää - eikä ole tarkoituskaan - voin kuitenkin lämpimästi suositella tätä kirjaa! Tosi mielenkiintoista seurata luonnon ja kuun kiertokulkua ja sen vaikutusta.

Nyt kuitenkin Maa aloittaa sisäänhengityksen. Tosin näitä impulsseja ei havaita yhtä voimakkaasti kuin täydenkuun aikaan.

Jos haluat tilata Yläkuun kirjan tilaus onnistuu täältä  ja lisätietoa mitä kaikkea kirja sisältää löydät täältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.